Hoe kan ik Sport Compass helpen?

Wij hebben het plan, de overtuiging en de mensen...Helpt u ons aan materiaal en de (financiële) middelen?

De afgelopen jaren is er ervaring opgedaan in de gehandicaptensport bij verschillende Paralympische Spelen en andere grote sporttoernooien. Verschillende sportcomités uit diverse landen hebben zich mede hierdoor in korte tijd gemeld bij Sport Compass. Samen zullen we gaan bekijken of wij de komende jaren een bijdrage kunnen gaan leveren aan de verschillende projecten.

Sport Compass is blijvend op zoek naar bedrijven en personen die voor ons met eenvoudige handelingen en betrokkenheid van hun kant, een enorme bijdrage kunnen leveren, om zo onze doelstellingen sneller te kunnen bereiken. Met plezier doen we dat in het vinden van win-win situatie. We kunnen dat natuurlijk niet alleen. Daarom zoeken wij naar mogelijkheden en sponsoren die dit doel delen en onze stichting een warm hart toe dragen.

Hebt u als particulier, vereniging, stichting of bedrijf interesse hiervoor? Wij komen graag bij u langs om u verder te informeren over de mogelijkheden.

Draagt u het prachtige werk van Sport Compass een warm hart toe? Alle kleine beetjes helpen.  Doneer dan uw bijdrage op:

Rabobank St. Sport Compass
1554.73.166

Alvast heel hartelijk dank!

Gallerij

icon gallery icon-video