Mission Vancouver

mission-vancouver "SUCCES IS A JOURNEY, NOT A DESTINATION”
Tijdens de Olympische Winterspelen 2010 waren verschillende particulieren en het bedrijfsleven weer aanwezig om de Nederlandse sporters te ondersteunen tijdens hun doel om het beste uit hun sportcarrière te halen.

HET sportevenement voor de wintersporten dat slechts één keer in de vier jaar plaats vindt en voor eeuwige roem zal zorgen door het behalen van een Olympische medaille. Hoe kunnen we Yvonne van Gennip vergeten na 3 medailles in Calcary 1988, of Ard Schenk in 1972. Ook dichterbij in de geschiedenis hebben we onze sporthelden mogen aanschouwen. Denk aan Jochem Uytehage, Gianni Romme, Marianne Timmer, Gerard van de Velde of Sven Kramer.
Sommige van deze sporthelden waren wederom in Vancouver aanwezig om de medailles weer mee naar huis te willen nemen. Kortom, een sportevenement waar heel Nederland naar uit keek, en waarvan het aftellen al enige tijd geleden van is begonnen.

Het Holland Heineken House

Een belangrijke ontmoetingsplaats was ook dit jaar weer het Holland Heineken House. Hier komen zowel de sporters, supporters, bestuurders, bedrijfsleven als media elkaar tegen in een ontspanen sfeer waarbij sport de gemeenschappelijke deler is. Sport Compass was hierbij aanwezig, om voor de nabije toekomst contacten te leggen en uitdagingen aan te gaan, zodat de naamsbekendheid van de stichting een enorme boost zou krijgen.
Ook de aanwezigheid van buitenlandse bedrijven, sportbonden en particulieren gaf de mogelijkheid om met diverse personen de doelstellingen van de stichting Sport Compass onder de aandacht te brengen.

Sport Compass had het plan opgevat om hierbij aanwezig te kunnen zijn en een actieplan gemaakt genoemd ‘Mission Vancouver’. Zowel de Olympische Spelen als de Paralympische Spelen zijn dan ook bezocht. Sport Compass verwachtte hier contacten te kunnen realiseren die de groei van de stichting ten goede zouden komen en in de nabije toekomst een absolute win-win situatie zal kunnen opleveren voor diverse partijen

Ambitie, Passie, Beleving, Betrokkenheid en dit alles met de juiste inzet en aanpak hebben ervoor gezorgd dat Sport Compass de doelstellingen heeft gerealiseerd. Het principe van “vele handen maken licht werk” heeft Sport Compass dan ook altijd voor ogen.

Kijk hier voor meer informatie over Missie Vancouver!

Gallerij

icon gallery icon-video