Sport Compass Sportdag

Sport Compass heeft in samenwerking met diverse sportbonden en verenigingen in 2010 het evenement '365 dagen Sport Compass' in het leven geroepen. Op zaterdag 6 november 2010 werd op het Erasmus Sportcentrum in Rotterdam voor de eerste keer de Sport Compass Sportdag georganiseerd.

Sport Compass wil sporten voor alle mensen met een fysieke beperking mogelijk maken. Tijdens het sportevenement '365 dagen Sport Compass' ging het niet om beperkingen, maar om uitdagingen. Iedereen heeft een handicap, maar de vraag is hoe je dat positief kunt inzetten! Lichamelijk gehandicapten konden meedoen aan verschillende sporten, maar ook voor niet gehandicapten lagen er uitdagingen: Hoe is het bijvoorbeeld om in een rolstoel te basketballen of te tennissen? Sporten maakt iedereen gelijk, want bij sport gaat het om het overwinnen van je eigen handicap!

 Tal van bekende gehandicapte en niet-gehandicapte topsporters hebben deze dag begeleid, o.a. BN'ers Alex & Jacqueline, rolstoeldanspaar en finalisten Holland's Got Talent, Ronald Vink (Paralympisch rolstoeltennisser), Danielle de Bruijn (Olympisch Waterpolo Kampioene), de Bondscoach van het Nationale Handboogschietteam was met een aantal toppers aanwezig!

Voor meer informatie over Sport Compass kun je terecht bij

Femke de Caluwé
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
M: +31(0)6-22625813

Dit evenement werd mede mogelijk gemaakt door:

Logos_website

Gallerij

icon gallery icon-video